Magnólia lakópark: kiadó lakások

A Magnólia lakópark Budapest XVIII. kerületben, Pestszentlőrincen, Szent Imre-kertváros szívében található, a Királyhágó utca és a Halomi út sarkán, ahol a sok zöld terület és a csendes kis utcácskák ideális lakóhelyet biztosítanak családoknak, vagy nyugalomra vágyó párok számára.

A Magnólia lakópark jó elhelyezkedése miatt autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Autóval a belváros az Üllői úton haladva gyorsan elérhető. A 50-es villamossal, vagy a 182-es busszal pedig negyed óra alatt eljutunk Határ út metrómegállóig, vagy Kőbánya-Kispestig.

A kiadó lakásokról

Magnolia_lakopark

A Magnólia Lakópark lakásait 2009-ben adták át. A lakóparkban 210 db négyszintes épületben kialakított 1, 2 és 3 szobás lakás található.

A Magnólia lakópark lakásai jól lakható, praktikus, változatos alaprajzúak. Méretük 46-101 m² között mozog. Minden lakás kialakításánál fontos szempont volt a minél jobb funkcionális elrendezés, a bútorozhatóság, valamint a teraszok, erkélyek jó kihasználhatósága. A legtöbb lakásban a fürdőszobától elkülönített WC található, a fürdők jó minőségű anyagokkal burkoltak, igényes szerelvényekkel, szaniterekkel felszereltek. A zárt konyhák szükség esetén nappalival összenyitott amerikai jellegű konyhává alakíthatók. A lakások kialakításakor használt minőségi anyagok miatt a lakások hosszú élettartamúak. A belmagasság 2,60 m.
A házban központi fűtés és melegvíz ellátás van, lakásonkénti hőmennyiségmérővel.

Ha a Magnólia lakópark felkeltette érdeklődét, kiadó lakást az lc.hu oldalon talál!

“Magnólia lakópark: kiadó lakások” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!