A Magnólia lakópark

A Magnólia Lakópark a XVIII. kerületben, Szent Imre-kertvárosban található, a Királyhágó utca és a Halomi út sarkán, ahol a sok zöld terület és a csendes kis utcácskák ideális lakóhelyet kínálnak családoknak, vagy nyugalomra vágyó párok számára. A kiváló infrastruktúrának köszönhetően, az itt lakást vásárlók egyszerre élvezhetik a város közelségét, és a zöldövezet nyújtotta friss levegőt, békés környéket.

A Magnólia lakópark könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. A lakópark közelében megálló autóbusszal (182-es), vagy villamossal (50-es) kb. negyed óra alatt eljuthatunk Határ út metrómegállóhoz, vagy Kőbánya-Kispestre, ahonnan a városközpont már több útvonalon és gyorsan megközelíthető. Az autósok számára pedig az M0-ás körgyűrű, valamint a ferihegyi gyorsforgalmi út gyorsítja a haladást a belváros irányába.

A lakópark vonzáskörzetében óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár,
számos kisebb üzlet, és étterem található. A közelben két bevásárlóközpontban is intézhetjük a nagybevásárlást, a Lőrinc Centerben és a ferihegyi Market Centralban.

“A Magnólia lakópark” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!